De locatie

Sinds begin 2023 is de Excellus Academie gevestigd in het centrum van Haarlem. De perfecte locatie met een parkeergarage en hotel tegenover het pand en het treinstation op ca. 15 minuten lopen. Van buiten is het pand stijlvol en authentiek en van binnen modern en voorzien van alle nieuwe technieken. 

Spaarnwoude

Spaarnwoude is onze eigen buiten- locatie, hier kunnen verschillende préklinische settings en omstandig- heden gecreëerd worden die niet van echt te onderscheiden zijn. Dit biedt uitdagende leerervaringen voor alle ketenpartners in de acute zorg. Hier komt alles samen.

Maatwerk

Wij kunnen complexe vraagstukken aan en hebben voor iedere opdrachtgever een oplossing op maat! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op.

4 fijne praktijkruimtes als oefenlocatie


Het pand beschikt over 4 nieuwe praktijkruimtes met flexibele tussenwanden, dus mocht er meer ruimte nodig zijn dan kan dat! Ieder ruimte heeft een eigen digibord en is voorzien van oefenmateriaal.


Zijn jullie opzoek naar een oefenlocatie voor jullie zorgteam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mail voor de mogelijkheden naar academie@excellus.nl.