Projectgroep Anesthesiemedewerkers

In de waan van je dienst begeef je je als anesthesiemedewerker in het hele ziekenhuis of zelfs daarbuiten. Maar hoe zat het ook alweer bij de opstart van een kinderreanimatie? En welke orgaansystemen zijn betrokken bij een sepsis? 

De Excellus Academie zoekt bevlogen Anesthesiemedewerkers die een bijdrage willen leveren aan het ontwikkelen van trainingen voor en over de anesthesie.

Bij De Excellus Academie is leren een beleving! En jij kan daaraan bijdragen. Wij geloven in de kracht van werkgroepen met mensen uit de praktijk die weten wat er speelt en dit graag willen delen met collega’s.

Vind jij het leuk om je praktijkervaring om te zetten naar trainingen die ertoe doen, onderbouwt met de laatste inzichten en richtlijnen, dan zoeken we jou!
In ruil voor jouw input en enthousiasme bieden wij een urenvergoeding, een boel gezelligheid en de beste faciliteiten voor praktijkonderwijs op onze locaties in Haarlem.

Wil je meer informatie over onze werkwijze of sta je te trappelen om met ons aan het werk te gaan. Mail naar academie@excellus.nl of bel naar 085 006 8767